Μακιγιάζ! Άνοιξη-Καλοκαίρι, 2017!

Μακιγιάζ!  Άνοιξη-Καλοκαίρι, 2017!
Μακιγιάζ!  Άνοιξη-Καλοκαίρι, 2017!

Νέα σεζόν, νέα εποχή, νέες τάσεις στο μακιγιάζ! Το make up περιορίζεται, γίνεται πιο ελαφρύ και αναδεικνύει την αξία της φυσικής ομορφιάς. Αντίθετα το χρώμα στις σκιές, τα ρουζ και τα κραγιόν είναι απαραίτητο! Τολμήστε την  έντονη μπλε σκιά, τα ζωηρά ροζ και φούξια κραγιόν!

ΤΑΣΕΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Natural μακιγιάζ
Επιλέξτε ένα αντηλιακό με χρώμα και  θα είναι ιδανικό γι’ αυτό το μακιγιάζ. Όχι βαριά make up και πούδρες. Η μάσκαρα δε χρειάζεται να είναι έντονη, ενώ τα χείλη μένουν άχρωμα ή με διακριτικά lip gloss. Η σκιά και το ρουζ είναι «σχεδόν» ανύπαρκτα, καθώς την τιμητική τους έχουν οι nude αποχρώσεις.

Τα χρώματα παίζουν με τα μάτια
Οι πολύχρωμες και γραφικές σκιές ματιών είναι και πάλι στη μόδα. Ειδικά αυτήν τη σεζόν, που το πρόσωπο θα μοιάζει πιο φυσικό, θα είναι η ιδανική επιλογή, για να αναδείξετε τα μάτια σας. Ακολουθείστε, λοιπόν, ένα nude μακιγιάζ σε συνδυασμό με έντονο χρώμα μακιγιάζ ματιών. Έντονη μπλε σκιά στα μάτια, άλλες και όλες οι αποχρώσεις του μπλε από μεταλλικό έως παστέλ. Φανταχτερά χρώματα σε σκιές όπως κίτρινο, ροζ και φυσικά κοραλλί! Οι επιλογές και οι παραλλαγές είναι πολλές.

Χρώμα στα χείλη
Χρησιμοποιείστε φούξια, πορτοκαλί και ειδικά το κόκκινο σε όλες τις αποχρώσεις. Ναι, το κόκκινο είναι από τα πιο κλασικά χρώματα, όσον αφορά στο μακιγιάζ χειλιών. Ζωηρά και τολμηρά χρώματα για κάθε ντύσιμο και σε κάθε περίσταση.

Φρύδια
Τα φρύδια εξακολουθούν να έχουν πυκνότητα, φυσικό σχήμα και έντονο χρώμα.

Η ΣΕΙΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Η σειρά που εφαρμόζουμε τα προϊόντα του μακιγιάζ έχει μεγάλη σημασία. Μέσα από αυτήν τη σειρά μπορείτε να κάνετε ένα επαγγελματικό μακιγιάζ!
1. Ενυδάτωση
2. Primer
3. Make up ή BB cream (κρέμα με χρώμα)
4. Concealer
5. Πούδρα
6. Highlighter «λάμψεις». (Από δω και πέρα, λοιπόν, είναι πιο σημαντικό να φωτίσουμε τα σωστά σημεία του προσώπου μας, παρά να τονίζουμε τις γωνίες του).
7. Φρύδια
8. Μακιγιάζ ματιών
9. Eyeliner ή μολύβι (μόνο στην εξωτερική γωνία του ματιού σας, ενώ η άλλη επιλογή είναι το περίγραμμα όλου του κάτω βλεφάρου).
10. Μάσκαρα (Αν και αυτή τη χρονιά δεν θεωρείται απαραίτητη).
11. Ρουζ
12. Χείλη

Απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ για το νεσεσέρ σας:
Μια μίνι παλέτα σκιών σε γήινες αποχρώσεις.
Eyeliner, τα οποία βρίσκουμε σε διάφορα χρώματα, αλλά στο νεσεσέρ σας θα πρέπει να υπάρχει το βασικότερο, το μαύρο!
Μολύβι φρυδιών, κοντά στην απόχρωση των φρυδιών σας.
Μάσκαρα, τονίζει τα μάτια και κάνει το βλέμμα πιο έντονο, υπάρχει σε διάφορα χρώματα, όμως πιο απαραίτητη είναι η μαύρη!
Ρουζ, προσθέτει χρώμα στα μάγουλα και δίνει μια πιο υγιή όψη.
Make up, χρησιμοποιείται για να κρύψει ατέλειες ή δυσχρωμίες, επιλέξτε την πιο φυσική απόχρωση.
Κραγιόν ή lip gloss, διαλέξτε φυσικές αποχρώσεις που θα μπορείτε να φοράτε όλη μέρα.

Μαρία Κονιτσιώτη, Αισθητικός

About the author